Velkommen til BoligSyd.

BoligSyd er boligselskabet, der henvender sig til alle, der ønsker at bo alment i Aabenraa Kommune. Vi har ca. 2100 boliger fordelt over hele kommunen 

At bo alment betyder, at ingen skal tjene penge på din bolig. Alle penge bliver i afdelingerne til glæde og gavn for beboerne. Når der lægges budgetter, lægges de ud fra at årsresultatet skal være nul.

Det at bo alment er ligeledes en garanti for medindflydelse på egen bolig situation gennem beboerdemokratiet. Ønsker man at være aktiv i dette, er der mulighed for at lade sig stille op til afdelingsbestyrelsen i egen afdeling. Der igennem kan man så også få indflydelse på hovedselskabet gennem repræsentantskabet, som er selskabets øverste myndighed.

Denne form sikrer at selskabets interesser altid er sammenfaldne med beboernes. Skulle der opstå tvister mellem beboere og selskab, kan du altid være sikker på, at selskabet følger beboerklagenævnets og boligrettens afgørelser til punkt og prikke.

Vi håber, du har lyst til at kigge rundt på vores hjemmeside og se meget mere om vores boliger og vores form for at drive et boligselskab. Er du allerede beboer hos os, kan du finde referater og meget andet omkring din egen afdeling her på siden - eksempelvis hvem der p.t. er med i din afdelingsbestyrelse, hvad der er vedtaget på beboermøderne inden for de sidste år osv.Sidste nyt fra Boligsyd

Betalinger fra udlandet til BoligSyd: Medlem/lejer skal selv betale gebyret for en udlandsoverførsel.

Grænse for kontantbetaling i BoligSyd: Vi modtager højst et beløb i kroner, som svarer til 1 måneds husleje.

Til beboere i BoligSyd - tilmelding til e-Boks Klik her

Stofa pris- og produktoversigt 2019 for afd. 5 klik her

Alle lejere i BoligSyd kan få rabat hos Stofa - se den individuelle aftale klik her

Se hvor meget du kan få i boligstøtte klik her

 

KontaktTil toppen